Ο ΕΜΝΟΣΤΟΣ ΤΟΠΟΣ

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΚΑΛΑΜΑΙ Λεωφόρος Σταθμού ΣΠΑΠ.

Επιστολική κάρτα, αγνώστου φωτογράφου, χωρίς εκδότη και χρονολογία εκδόσεως, πιθανολογώ ότι πρόκειται για τοπικό φωτογράφο έτους 1958-60. Η κάρτα φέρει την ένδειξη : 962-13.-  ΚΑΛΑΜΑΙ: Λεωφόρος σταθμού ΣΠΑΠ, είναι ανατύπωση, αγνώστου, κάρτας εκδόσεως Α. Παπαχρήστου, που δημοσιεύω με αριθμό 3 πιο κάτω .

2

Επιστολική κάρτα, αγνώστου φωτογράφου, χωρίς εκδότη και χρονολογία εκδόσεως, πιθανολογώ ότι πρόκειται για τοπικό φωτογράφο έτους 1958-60. Η κάρτα φέρει την ένδειξη : 961-12.-  ΚΑΛΑΜΑΙ: Λεωφόρος σταθμού ΣΠΑΠ.

3
Επιστολική κάρτα, εκδόσεως Α. Παπαχρήστου, χωρίς χρονολογία εκδόσεως, πιθανολογώ ότι πρόκειται για τοπικό φωτογράφο έτους 1958-60. Η κάρτα φέρει την ένδειξη :  ΚΑΛΑΜΑΙ: Λεωφόρος Σιδηροδρομικού Σταθμού, calamata, Boulevard ners la Station SPAP, Edition A Papachristou, και είναι η ίδια με την ανωτέρω με αριθμό 1 που δεν φέρει εκδότη.

4



5

Ο ίδιος δρόμος. φωτογραφία τραβηγμένη από το τη μεριά του σταθμού. Επιστολική κάρτα, άγνωστης χρονολογίας με στοιχεία που αγνοώ. Την μεταφέρω από κάποιο site που δεν ενθυμούμαι. Στο βάθος διακρίνεται η " Λαϊκή Σχολή".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου